INTRODUKTIONSKURSUS OG BROBYGNING

Brobygning_3998_2.jpg
Foto: Brobygnings elever

Vi glæder os til at byde velkommen til alle jer, som enten kommer på introduktionskursus eller i brobygning på Hjørring Gymnasium. Du kan komme både i brobygning på både STX og HF og du vil som brobygningselev komme til at gå i din egen klasse med eget skema sammen med andre brobygningselever. Du får altså et fuldt skema med timer de dage du er hos os og du vil møde lærere og elever både til undervisning og vejledning.
Du vil kort fortalt få et indtryk af, hvad det vil sige at være elev på Hjørring Gymnasium.

 

INTRODUKTIONSKURSUS (ELEVER FRA 8. KLASSE)

I 8. klasse har du mulighed for at komme på besøg på Hjørring Gymnasium i én dag. Undervisningen starter kl. 8.05 og slutter normalt kl. 15.00. Her vil du stifte bekendtskab med nogle af de fag som kendetegner STX – både fag du kender fra folkeskolen og nye fag, du vil komme til at møde nogle af vores elever og du vil møde en af skolens studievejledere, som vil fortælle dig om opbygningen af STX, hverdagen på skolen, adgangskrav og hvad man kan bruge uddannelsen til. Husk at medbringe computer og godt humør.
Dagen vil samlet set give dig en smagsprøve på livet som elev på Hjørring Gymnasium.

 

BROBYGNING (ELEVER FRA 9. KLASSE) I UGE 39, 40 OG 41 - EFTERÅRET 2021

I 9. klasse har du mulighed for at komme på besøg på Hjørring Gymnasium i én dag. Undervisningen starter kl. 8.05 og slutter normalt kl. 15.00. Her vil du stifte bekendtskab med nogle af de fag som kendetegner STX og HF – både fag du kender fra folkeskolen og nye fag. Du vil komme til at møde nogle af vores elever og du vil møde en af skolens studievejledere, som vil fortælle dig om opbygningen af STX og HF, hverdagen på skolen, adgangskrav og hvad man kan bruge uddannelsen til. Husk at medbringe computer og godt humør.
Dagen vil samlet set give dig en smagsprøve på livet som elev på Hjørring Gymnasium.

Læs mere om STX/HF – brobygningen her...

 

BROBYGNING (ELEVER FRA 10. KLASSE) I UGERNE 43-46-47 EFTERÅRET 2021

I 10. klasse får du måske også mulighed for at komme på besøg på Hjørring Gymnasium i to eller tre dage. Tal med din UU vejleder om du er én af de heldige, der får dette tilbud.
Undervisningen starter kl. 8.05 og slutter normalt kl. 14.10 hver dag. Husk at medbringe computer og godt humør. Vi forventer, at du som gæst hos os er nysgerrig og positiv interesseret i det program vi har lavet til dig. Du vil i den første time få udleveret et skema, informationsmateriale og lokaleplan. Et typisk program for dagene vil indeholde både undervisning i fag som er karakteristiske for STX eller HF, møde med elever fra gymnasiet og studievejledningsaktiviteter.

Læs mere om HF brobygning her...

Læs mere om STX brobygning her...