• Kreativitet

  Kreativitet

  - Et gymnasium med mange muligheder

 • Engagement

  Engagement

  - Et gymnasium med mange muligheder

 • Fagligt Fokus

  Fagligt Fokus

  - Et gymnasium med mange muligheder

 • Fordybelse

  Fordybelse

  - Et gymnasium med mange muligheder

Årets jubilartaler 2018

2018-06-29-Dimission09254_talerNews.jpg
Jubilartaler Vibeke Sybrandt

Årets jubilartaler Vibeke Sybrandt er 50-års jubilar fra Hjørring Gymnasium, som også er den første kvindelige jubilartaler i de 15 år, gymnasiet har haft denne tradition.

Vibeke Sybrandt er læreruddannet fra Hjørring Seminarium i 1973 og har derefter været aktiv i Hjørrings kulturliv på mange fronter. I 1995 udvandrede hun til Australien, hvor hun i 20 år arbejdede med bl.a film- og radioproduktion foruden at være rejseleder.

Hun holdt en veloplagt tale til årets studenter og omtalte 68-generationens unge og de vigtige begivenheder, som verden var vidne til dengang, og som engagerede hendes generation i et ønske om at forandre tingenes tilstand. Hun fortalte om sit eget og hendes studenterårgangs oprør mod det etablerede samfund og beskrev det gå-på-mod, som var kendetegnende for den tids unge. Til sidst opfordrede hun de nye studenter til at rejse ud og opleve verden på egen hånd for i mødet med nye mennesker at møde sig selv.

Efter dimissionen og en rundvisning på gymnasiet skulle Vibeke Sybrandt og de andre jubilarer fra hendes klasse, som blev studenter i 1968, til middag på teatret i Hjørring.

2018-06-29-Dimission11295_jubilarNews.jpg
Et lille udsnit af de glade jubilarer