• Kreativitet

  Kreativitet

  - Et gymnasium med mange muligheder

 • Engagement

  Engagement

  - Et gymnasium med mange muligheder

 • Fagligt Fokus

  Fagligt Fokus

  - Et gymnasium med mange muligheder

 • Fordybelse

  Fordybelse

  - Et gymnasium med mange muligheder

Besøg fra A2B

2019-01-21-Kulturmoede-gennem-idraet07_news.jpgEfter et efterår med fokus på sportens betydning i forhold til kulturmøder, besøg fra flygtninge der fortalte deres historier og DGI der tog hul på deres syn på sport som værktøj til integration, kunne 3.a mandag d. 21/1 2019 tage imod 12 elever og deres underviser fra Hjørrings Sprogcenter A2B i Strømgade.

En del af A2B eleverne har pr. 21/1 kun været i Danmark i få måneder, og deraf naturligt udfordret på sproget, men 3.a fik givet vores gæster og sig selv en fantastisk oplevelse, hvor de elegant fik vist, hvordan kommunikation med kroppen er et universelt sprog.

Der blev leget vendespil med fysiske aktiviteter, ”sten, saks – papir”, danset, ledt en blind gennem forhindringsbane og spillet ”battle” med erobring af keglen. Alt sammen noget der fik smilet frem på læberne og efterfølgende vil blive bearbejdet mundtligt og skriftlidt hos A2B.

A2B eleverne og deres underviser vender gerne tilbage for at følge andre timer og få nye oplevelser i kulturmødet med gymnasiets elever.

Besøget var en del af gymnasiets store EU-socialfondsprojekt ”Iværksætteri og jobskabelse”.