Torben Caroc Warners legat for sprudlende livslyst og kreativitet

Legatet tildeles én gang årligt til en elev, der, med sin blotte person og sin aktive deltagelse i skolens sociale, kunstneriske og skabende liv, har gjort gymnasiet til et sjovt sted at være – både i og udenfor skoletiden.

Det gives som en håndfæstning på, at der også findes et liv udenfor skolen og som en hyldest til, at et godt og smittende humør, iværksættermod og en positiv tilgang til livets festligere sider har kolossal betydning for gymnasiets liv.

Det er, kort sagt, en hyldest til det dionysiske, det frække og de kunstneriske musers indvirkning på en til tider grå og boglig hverdag.

Alt sammen som med en forhåbning om, at Torben Caroc Warners massive aftryk på gymnasiet fortsat vil blive husket og videreført i fremtiden.
Legatet kan ikke søges, men elever bliver indstillet af lærere.

Legatudvalget består af Martin Tristan Andersen og det på enhver tid siddende FU.

Legatet er på 1500 kr og det uddeles til Gallafesten i forbindelse med sidste skoledag.
Legatet kan kun tilfalde en 3.g-er eller 2 HF-er.

Modtager af Torben Caroc Warner legat

Modtager i 2017

Lærerne er blevet spurgt, og vi var enige. I år gives legatet til en helt særlig elev, der med sin positive tilgang til verden, har gjort skolen til et bedre sted for os alle.

En elev, der måske ikke har fået den opmærksomhed, han burde – som har udført sin gerning i det stille, men til stor glæde for alle, der kender ham.
En elev, der om nogen har vist, hvad det vil sige at være en god ven.
En elev, der har deltaget i skolens kulturelle liv som bærende rolle i musicalen.
En elev, der altid har mødt modgang med et positivt og åbent sind, og som altid søger at bringe det bedste frem i dem omkring ham.

Tillykke til Mads Andersen, 3.b, og det er fuldt fortjent.

Modtager i 2016
Legatet blev uddelt for 2. gang ved afgangsklassernes gallafest fredag d. 20. maj.

I år blev legatet uddelt til 3 elever som har udvist en fantastisk indsats på skolen.
Et stor tillykke til Kasper Neergaard fra 3.b, Lærke Boa Noe fra 3.c og Anna Konnerup fra 3.c, som hver modtager et legat på 1.500 kr.

Ingen legatmodtager i 2015

Legatmodtager i 2014
Legatet blev uddelt for 1. gang ved afgangsklassernes gallafest fredag d. 23. maj, og det blev givet til Malte Toldbod Bering fra 3.b, som modtager et legat på 2.000 kr.
Til lykke til Malte og tak for din fornemme indsats på skolen, hvor du til fulde har opfyldt legatets kriterier.