Særligt for ansatte

Oplysninger er senest opdateret søndag d. 22. november 2020.

Ansatte, der føler sig syge og frygter at have Covid-19, skal straks informere skolen. Det er vigtigt, at man hurtigt lader sig teste, og at man informerer skolen straks testsvaret er modtaget.
Ansatte, der er syge, og som afventer testsvar, forventes ikke at afvikle planlagt undervisning.
Ansatte, der er hjemme, og som er helt eller delvist raskmeldte, afvikler nødundervisning. Omfanget og evt. prioritering mellem hold foretages i dialog med nærmeste leder.

Fra mandag d. 23. november gælder følgende

Inden du går ind i skolens bygninger skal du bære mundbind eller visir. Hvis du underviser mere end to klasser/ hold samme dag skal du bære mundbind/visir i undervisningen.

Ved ophold på skolens lærerværelse, i lærerforberedelsesrum og birum skal mundbind/visir anvendes når man ikke sidder ned. Alle ansatte opfordres til at fordele sig rundt på skolen og i videst muligt omfang at arbejde hjemmefra når der ikke grundet undervisning og mødeaktivitet er påkrævet at de er tilstede på skolen.

Det er fortsat vigtigt at holde afstand og sikre afspritning af den plads du benytter før brug.

Skolens ansatte skal bidrage aktivt til at sikre at eleverne overholder gældende regler for brug af mundbind/visir m.v. Overtrædelse påtales overfor eleverne og meddeles skolens ledelse.

Ansatte, der er i risikogruppe jf. reglerne, kan kontakte nærmeste leder, hvis de ønsker at drøfte evt. yderligere sikkerhedsforanstaltninger.

Ved total nedlukning kan ansatte henvende sig til skolen med ønske om anvisning af arbejdsplads, såfremt arbejde fra eget hjem ikke er muligt.