• Kreativitet

  Kreativitet

  - Et gymnasium med mange muligheder

 • Engagement

  Engagement

  - Et gymnasium med mange muligheder

 • Fagligt Fokus

  Fagligt Fokus

  - Et gymnasium med mange muligheder

 • Fordybelse

  Fordybelse

  - Et gymnasium med mange muligheder

Rigtig godt nytår til alle

GodtNytaar2012.jpg
Privat foto: vinterlandskab

På grund af corona-smittefaren går vi ind i 2021 med forlængelse af restriktionerne.

Skolestarten efter juleferien den 4. januar bliver for alle elever med virtuel undervisning. Dette varer til og med 17/1, og vi må afvente myndighedernes udmeldinger, før vi ved, hvad der skal ske derefter. Afvikling af fysiske prøver/eksamen i januar er desuden aflyst.

Der er udsendt retningslinjer internt til alle elever og medarbejdere om den virtuelle start på skoleåret og om den ændrede prøveafvikling.

Vi har klaret nedlukning og genåbning i forskellige perioder i det gamle år, og nu er der igen brug for, at vi står sammen for at klare de restriktioner, som skaber ændrede vilkår for vores skolehverdag.

Det er igen afgørende, at vi overholder krav til afstand, håndhygiejne og undgår berøring for at undgå smittespredning – det gælder ikke bare på skolen, men også i vores sociale adfærd i øvrigt. Jo bedre vi er til at holde disse regler, des hurtigere kan vi komme tilbage til fysisk undervisning. Fra skolens side vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt, for at skabe så god en hverdag med den virtuelle undervisning som overhovedet muligt. Når hver enkelt tager ansvar, så kommer det også til at fungere – det beviste vi i 2020, så lad det være vores fælles nytårsforsæt i 2021: et år, som allerede nu stiller sine egne, anderledes krav til os som elever og medarbejdere. 

Rigtig godt nytår og på gensyn, først virtuelt og senere også fysisk!