• Kreativitet

  Kreativitet

  - Et gymnasium med mange muligheder

 • Engagement

  Engagement

  - Et gymnasium med mange muligheder

 • Fagligt Fokus

  Fagligt Fokus

  - Et gymnasium med mange muligheder

 • Fordybelse

  Fordybelse

  - Et gymnasium med mange muligheder

Sommerferie 2021 og skolestart

Sommerferie2021.jpg
Foto: Privat foto at klitter og strand

Nu er det sommerferie, og vi har netop sendt 261 glade studenter ud i verden med studentereksamen, som giver dem en god start på resten af livet.
Efter et usædvanligt skoleår, men også et godt og lærerigt år for os alle sammen, kan vi nu nyde ferien med lyse. Lange dage og nætter og tid til alt det, vi ikke har tid til i den travle skolehverdag.

Skolestart
 • Nye elever starter tirsdag den 10. august, kl. 08.05 hvor vi mødes på skolens boldbane og det glæder vi os rigtig meget til. Vi har forberedt nogle sjove aktiviteter som introduktion til vores skole, og I får mulighed for på denne første dag at have skolen helt for jer selv sammen med et lille korps af de lærere, som I skal have i fagene. I kan se frem til nogle gode år, hvor I udvikler jer fagligt og får mange ny venner – så glæd jer til at starte
   
 • Øvrige elever starter så onsdag den 11. august, kl. 08.05 hvor vi mødes i festsalen. I kan også glæde jer til at genoptage de gode fællesskaber både i og uden for klasserne.
   

Alle kan se frem til næste skoleår, hvor vi forventer, at det hele vil blive normalt igen med en levende og afvekslende skoledag.

Rigtig god sommerferie og på glædeligt gensyn næste skoleår.

Administrationskontoret har sommerferielukket fra og med mandag d. 6. juli til og med fredag d. 30. juli.

I nødstilfælde kan rektor Elsebeth Gabel Austin træffes på mobil nr. 40 85 98 90 eller mail: au@hj-gym.dk

 

Elsebeth Gabel Austin
Rektor