• Kreativitet

  Kreativitet

  - Et gymnasium med mange muligheder

 • Engagement

  Engagement

  - Et gymnasium med mange muligheder

 • Fagligt Fokus

  Fagligt Fokus

  - Et gymnasium med mange muligheder

 • Fordybelse

  Fordybelse

  - Et gymnasium med mange muligheder

Vil du være gæst til vores Sprogcamp 2020?

SprogCamp2020_logo.jpgHvis du ikke allerede kender til Sprogcamp2020, er campen et samarbejde med Aalborg Universitet og afvikles som led i Hjørring Gymnasium/STX og HFs talentarbejde for fremmedsprogene under overskriften ”DET TALTE SPROG” i engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk og kinesisk. Sprogcamp2020 afholdes i weekenden den 24.-26.1.2020. Målgruppen for Sprogcampen er de særligt motiverede/talentfulde elever i sprogfagene på stx og HF. I år har vi deltagere fra i alt 45 gymnasier fra hele Danmark.

Sprogcampen afsluttes om søndagen med en Sprogmesse (11.30-12.30), hvor deltagerne i Sprogcampen i deres samarbejdsteam skal vise resultaterne af arbejdet under Sprogcampen. Gæsterne vil ved ankomsten blive instrueret nærmere om deres rolle, men deres opgave vil generelt bestå i under messen at gå rundt og henvende sig til eleverne på de forskellige sprog. Kl. 13.30 er der finale med præmieoverrækkelse.
Gæsterne møder senest 11.15 i festsalen på Hjørring Gymnasium/STX og HF, hvor de som nævnt vil blive instrueret nærmere om deres rolle
 
Er du interesseret så læs flere information om hvordan du kommer med som gæst? klik her...
Tidsfristen for tilmelding som gæst er mandag d. 20. januar 2020.

Vil du vide mere om sprogcampen? så læs mere her...