På Hjørring Gymnasium STX & HF, er det ikke kun det faglige miljø der er i top. Der er et rigt socialt miljø på skolen. Thulerådet arrangerer de 4 årlige thulefester, hvor alle er klædt ud efter et tema og hvor man fester med hinanden på tværs af klasser og årgange. Der afholdes skolefest hvert år i forbindelse med den årlige musical/teater, skolens fødselsdag bliver fejret hvert andet år og der selvfølgelig fredagscafé

Hygge og fest

HJØRRING GYMNASIUM / STX og HF

indbyder til skolefest for elever, familie og medarbejdere.

2023-02-16 Skolefest_VI130 kopier.jpg
Foto: Skolefesten 2023
Årets traditionelle STORE SKOLEFEST, hvor skole og hjem mødes, afholdes

TIRSDAG D. 13. FEBRUAR: SKOLEFEST FOR 3A, 3L, 3M, 2A, 2U, 2Y, 2Z, 1B, 1K

ONSDAG D. 14. FEBRUAR: SKOLEFEST FOR 3B, 3C, 2P, 2Q, 2K, 2L, 1P, 1A, 1M, 1Y

TORSDAG D. 15. FEBRUAR: SKOLEFEST FOR 3K, 3X, 3Y, 2B, 2M, 2X, 1L, 1U
 

Program

Festforestilling kl.18.30
Forestillingen ”I skyggen af Hjørring Bjerge” tager udgangspunkt i historien om Thomas Bisp og den sidste henrettelse i Hjørring Bjerge. Det lyder dystert, men bare rolig - forestillingen bliver alt andet end dyster. Publikum tages med på en identitetsrejse, hvor de, akkompagneret af medrivende musik, sang og dans, følger Thomas Bisps fem børn og deres kamp for at finde sig selv efter tragedien med deres far. De fem børn reagerer vidt forskelligt i deres forsøg på at acceptere deres skæbne, og deres reaktioner afspejler også den tvivl og de frustrationer, der i moderne tid opstår, når man som ungt menneske skal finde ud af, hvem man er, og hvordan man gerne vil være i livet.

Spisning ca. kl. 20.00
Eleverne har dækket op til fælles spisning i kantineområdet.
Der serveres en let buffet med forskellige slags kød, kartofler og salater.

Drikkevarer
Drikkevarer til spisning forudbetales ved billetkøb via skolens hjemmeside
og bliver placeret ved klassens bord.

Les Lanciers ca. kl. 21.15 i idrætshallen
Den traditionsrige dans er en festlig oplevelse.

Musik og dans kl. 22.00 – 01.00
Fest og dans med dj og forskellige bands i Auditoriet (lok. 70).

 

Vi glæder os til at se jer alle.

Link til Safeticket hvor du/I kan købe billetter til skolefesten

Fredagscafé

Læs mere og se flere billeder og videoer på Fredagscaféens egen facebookside

 

THULE

THULE har eksisteret siden starten af 1900 og er en del af ånden på Hjørring Gymnasium STX & HF. THULE er navnet på de 4 årlige elevfester der holdes på Hjørring Gymnasium STX & HF. Festerne foregår altid fredage fra kl. 20.00-01.00 og er jævnt fordelt over året. Den første fest er placeret i efteråret, den anden i julen, den tredje efter jul og den fjerde i foråret. Festerne foregår i skolens kantine. Der er enten et festligt live-band eller diskotek til at skabe den helt rigtige stemning. Der er to barer der sælger fadøl og sodavand.

THULE er tema-fester. Temaerne kan f.eks. være Afterskiing, Rave Party, Barndomshelte og i julen er det altid JULE-THULE ofte med et tvist.
Thulerådet er arrangørerne af THULE og består af ca. 30 elever og kursister på tværs af klasser. Thulerådsmedlemmerne vælges i 1.g/1.HF. Dette er de sidste par år foregået ved en optagelsesprøve, fordi der herved vises engagement, selvsikkerhed og kreativitet. Disse faktorer er vigtige som Thulerådsmedlem, fordi det er rådsmedlemmerne som gør klar til festen, står i bar under festen og gør rent om natten efter festen og morgenen efter. Der vælges typisk 10 1.g’ere/1.HF’ere pr. år i starten af skoleåret.

Thulerådet har en forperson og en næstforperson. Der vælges en ny forperson blandt 2.g’erne hvert år. De skal sørge for økonomi, arrangere musik, øl og sørge for organisering af Thulerådsmedlemmerne, så de altid ved, hvad de skal lave. Som kompensation for Thulerådets arbejde hører også en intern fest med for rådsmedlemmerne.

THULE er kun for elever der går på skolen, dvs. at man skal fremvise studiekort ved indgangen. I starten af året har man mulighed for at købe et THULE-kort, som gør indgangsbilletten billigere.

THULE bidrager til den gode stemning på Hjørring Gymnasium STX & HF og er med til at skabe venskaber også på tværs af klasser og årgange på skolen.
 

Thulerådets forpersoner 2023 - 2024 er:

Lærke Lill Vestergaard og Rose Elisabeth Filholm Nielsen

Læs mere om Thule på Thule egen facebook side.

Se Thules 100 års jubilæumsfolder her.