VELKOMMEN TIL HJØRRING GYMNASIUM STX & HF

           - HER FÅR DU DET BEDSTE FRA ALLE VERDENER

 

AU-AAbentHus2021.jpg
Rektor Elsebeth Gabel Austin

Velkommen til en skole, hvor vi sammen dyrker vores talenter, vores faglighed og følger vores drømme. Vi tilbyder to uddannelser, stx og hf. På denne side kan du både se og læse mere om begge.

Valget af hf eller stx er et fremtidssikret valg

En stx-eksamen giver adgang til 344 uddannelser, og uanset om du er naturvidenskabelig, sproglig, samfundsfaglig eller kunstnerisk interesseret, så har vi en studieretning til dig. De fleste på naturvidenskab og ingeniørstudiet kommer faktisk fra stx.
En hf-eksamen giver adgang til de fleste uddannelser, og den er både fleksibel og praksisorienteret. Hf er den største 2-årige ungdomsuddannelse og sender flest til uddannelserne på professionshøjskolerne.
På begge uddannelser kan du vælge frit efter interesse og evner. Vi har desuden mange frivillige sociale og faglige aktiviteter, hvor du får ekstra muligheder for internationale kulturmøder, kreativ udfoldelse og sociale fællesskaber.

Se vores mange videoer herunder eller ring på telefon 98 92 24 33 og bestil tid hos en studievejleder til en snak om vores uddannelser.

På gensyn
Rektor Elsebeth Gabel Austin