Studievejledning

Alle klasser har en fast tilknyttet studievejleder. Som elev vil du træffe os på gymnasiet, hvor vi er parate til at give dig råd og vejledning i forbindelse med din gennemførelse af HF eller STX.
Er du ikke elev på skolen, er du altid velkommen til at sende en e-mail til en af studievejlederne, hvis du har spørgsmål om for eksempel studieretninger, optagelseskrav, ansøgning til STX eller HF. Forældre er også velkomne til at kontakte studievejlederne.

 

STX-studievejledere

Kontakt os gerne pr. mail. Du kan også kontakte os pr. telefon, men vær opmærksom på, at vi ikke altid er tilgængelige. Vi vil naturligvis ringe tilbage, når det er muligt.

MW.jpg

MIE GULDHAMMER WEINKOUFF

Mobil nr.: 22 68 88 70

E-mail: mw@hj-gym.dk

HL.jpg

HEIDI PILGAARD LANGBALLE

Mobil nr.: 22 68 88 69

E-mail: hl@hj-gym.dk

 

HF-studievejleder
MH.jpg

Mette Hyllested

Kontakt mig pr. mail.

Mette Hyllested: mh@hj-gym.dk

 

STUDIEVALG Danmark

Vejledning nær dig!

Her på Hjørring Gymnasium er Anette Molsgaard Larsen din lokale studie- og karrierevejleder fra Studievalg Danmark, Center Nordjylland. Du vil møde Studievalg på alle årgangene i løbet af din tid på gymnasiet, da der afvikles forskellige former for kollektiv vejledning for dig og din klasse. Derudover tilbyder Studievalg også individuel vejledning, og du kan booke en tid til en snak uanset, hvilken årgang du går på.

Alle spørgsmål og tanker om uddannelse og karriere er vigtige, nyttige og velkomne. Du booker en tid til vejledning på din skole her: www.studievalg.dk/book

Studievalg vejleder om:

  • Videregående uddannelse
  • Erhvervsuddannelse
  • Optagelse
  • Tvivl og valg
  • Adgangskrav
  • Kvote 1 og 2
  • Supplering
  • Sabbat
  • Job og karriere
  • Efteruddannelse

Hvis Studievalg ikke lige er på skolen, når du har brug for vejledning, er du altid velkommen til at booke en tid til individuel vejledning eller sende en mail.

HUSK! Du kan også booke vejledning hos Studievalg Danmark, efter du er blevet student.
Se mere på studievalg.dk.

 

Anette Molsgaard Larsen_Studievejledning.jpg
Anette Molsgaard Larsen

Kontaktoplysninger:

Anette Molsgaard Larsen
Studie- og karrierevejleder

Mail: aml@studievalg.dk
Telefon: 33 33 2012


Nyttige links

Studievalg.dk
Ug.dk
Ug.dk/inspiration                
Optagelse.dk
Gribverden.dk
Su.dk            

 

ADGANGSKORTET - VIDEREGÅENDE UDD.

Ny funktion i Uddannelsesguiden

Uddannelsesguiden (UG) har fået en ny funktion – Adgangskortet. Adgangskortet er et online værktøj, som skal gøre det lettere for dig som elev at få et overblik over, hvilke videregående uddannelser du får adgang til ved en given gymnasial ungdomsuddannelse, studieretning, fag og niveauer. Adgangskortet kan også anvendes på mobile enheder (tablets og smartphone).

Se adgangskortet her