Studievejledning

Alle klasser har fast tilknyttet en studievejleder. Du kan træffe os dagligt på gymnasiet, hvor vi er parate til at give dig råd og vejledning i forbindelse med din gennemførelse af HF eller STX. Vi vil med andre ord forsøge at hjælpe dig med at komme igennem med størst muligt fagligt og personligt udbytte.

Du vil møde os adskillige gange i løbet af dine tre år på skolen. Alle klasser er fast tilknyttet en af os, og vi har alle ugentlige træffetider, hvor du kan komme forbi til en personlig snak. Kig på www.lectio.dk for at se, hvornår du kan træffe os. Allerede fra midten af september og frem til november vil vi indbyde alle nye elever til en samtale om overgangen fra folkeskole til gymnasium. Vi ved, at det for mange kan være et stort spring at tage, og derfor snakker vi din situation grundigt igennem og giver dig gode råd til, hvordan du bedst klarer dig igennem.

Ved siden af den individuelle samtale kommer din klasses vejleder også ind i klassen en række gange i forløbet af gymnasietiden. Allerede kort efter din start i 1g/1hf.

Nedenfor kan du se, hvornår gymnasiets vejledere har træffetider på skolen. Det er også muligt at aftale en tid uden for de faste træffetider.

Er du ikke elev på skolen, er du altid velkommen til at sende en e-mail til en af studievejlederne, hvis du har spørgsmål om for eksempel studieretninger, optagelseskrav, ansøgning til STX eller HF. Forældre er også velkommen til at kontakte vejlederne.

Du kan også ringe på telefon 40474919 på hverdage mellem kl. 08.05 - 14.10, hvis du ønsker at få en personlig samtale.

 

personale-Anne Fonnesbech.jpg

STUDIEVEJLEDER ANNE FONNESBECH (AF)

E-mail: af@hj-gym.dk

Træffetid: Mandag kl. 08.00 - 14.10

personale-Mette Frølich Hyllested.jpg

STUDIEVEJLEDER METTE FRØLICH HYLLESTED (MH)

E-mail: mh@hj-gym.dk

Træffetid: Tirsdag kl. 08.00 - 14.10

personale-Kristian Bank Møller.jpg

STUDIEVEJLEDER KRISTIAN BANK MØLLER (KBM)

E-mail: kbm@hj-gym.dk

Træffetid: Fredag kl. 08.00 - 14.10

personale-Heidi Pilgaard Langballe.jpg

STUDIEVEJLEDER HEIDI PILGAARD LANGBALLE (HL)

E-mail: hl@hj-gym.dk

Træffetid: Onsdag kl. 08.00 - 14.10

personale-Mie Guldhammer Weinkouff.jpg

STUDIEVEJLEDER MIE GULDHAMMER WEINKOUFF (MW)

E-mail: mw@hj-gym.dk

Træffetid: Torsdag kl. 08.00 - 13.15

 

STUDIEVALG Danmark

Vejledning nær dig!

Her på Hjørring Gymnasium er Anette Molsgaard Larsen din lokale studie- og karrierevejleder fra Studievalg Danmark, Center Nordjylland. Du vil møde Studievalg på alle årgangene i løbet af din tid på gymnasiet, da der afvikles forskellige former for kollektiv vejledning for dig og din klasse. Derudover tilbyder Studievalg også individuel vejledning, og du kan booke en tid til en snak uanset, hvilken årgang du går på.

Alle spørgsmål og tanker om uddannelse og karriere er vigtige, nyttige og velkomne. Du booker en tid til vejledning på din skole her: www.studievalg.dk/book

Studievalg vejleder om:

  • Videregående uddannelse
  • Erhvervsuddannelse
  • Optagelse
  • Tvivl og valg
  • Adgangskrav
  • Kvote 1 og 2
  • Supplering
  • Sabbat
  • Job og karriere
  • Efteruddannelse

Hvis Studievalg ikke lige er på skolen, når du har brug for vejledning, er du altid velkommen til at booke en tid til individuel vejledning eller sende en mail.

HUSK! Du kan også booke vejledning hos Studievalg Danmark, efter du er blevet student.
Se mere på studievalg.dk.

 

Anette Molsgaard Larsen_Studievejledning.jpg
Anette Molsgaard Larsen

Kontaktoplysninger:

Anette Molsgaard Larsen
Studie- og karrierevejleder

Mail: aml@studievalg.dk
Telefon: 33 33 2012


Nyttige links

Studievalg.dk
Ug.dk
Ug.dk/inspiration                
Optagelse.dk
Gribverden.dk
Su.dk            

 

ADGANGSKORTET - VIDEREGÅENDE UDD.

Ny funktion i Uddannelsesguiden

Uddannelsesguiden (UG) har fået en ny funktion – Adgangskortet. Adgangskortet er et online værktøj, som skal gøre det lettere for dig som elev at få et overblik over, hvilke videregående uddannelser du får adgang til ved en given gymnasial ungdomsuddannelse, studieretning, fag og niveauer. Adgangskortet kan også anvendes på mobile enheder (tablets og smartphone).

Se adgangskortet her