• Kreativitet

  Kreativitet

  - Et gymnasium med mange muligheder

 • Engagement

  Engagement

  - Et gymnasium med mange muligheder

 • Fagligt Fokus

  Fagligt Fokus

  - Et gymnasium med mange muligheder

 • Fordybelse

  Fordybelse

  - Et gymnasium med mange muligheder

Maane_privat.jpg
Velkommen til alle nye og nuværende elever
Til alle vores nuværende elever I skal jo møde igen til første skoledag mandag d. 13. august kl. 08.10 i festsalen. Alle nye elever skal møde mandag d. 13. august kl. 08.45 i festsalen hvor rektor Elsebeth Austin siger velkommen og I vil blive sendt godt afsted med jeres underviser til undervisning efter jeres intro-skema.
Hanstholm_privat.jpg
Sommerferie 2018
Vi ønsker alle vores nyudklækkede studenter tillykke med huerne og vi håber alle får en oplevelsesrig velfortjent sommerferie inden I alle skal videre. Til alle vores nuværende elever, I har startet jeres sommerferie og den er velfortjent. Nyd ferien, oplev en masse og husk at slappe af. I skal jo møde igen til første skoledag mandag d. 13. august kl. 08.10. Vi glæder os til at se jer igen alle sammen. Rigtig god sommerferie til alle. Kontoret har sommerferie Skolen holder sommerferie og er lukket fra og med fredag den 6. juli til og med tirsdag den 7. august. I nødstilfælde kan rektor Elsebeth Gabel Austin kontaktes på telefonnummer 40 85 98 90.
Nyheder
15.08.2018
Vi roder!
Ingen kan være i tvivl om, at der hele tiden sker noget på gymnasiet
02.07.2018
Årets jubilartaler 2018
Årets jubilartaler Vibeke Sybrandt er 50-års jubilar fra Hjørring Gymnasium, som også er den første kvindelige jubilartaler i de 15 år, gymnasiet har haft denne tradition.
30.05.2018
Farvel til de gamle og velkommen til de nye!
Hjørring Gymnasium og HF-kursus har i år haft fornøjelsen af 8 udvekslingselever. Vi skal nu sige farvel til Henry fra Taiwan, Elias fra Frankrig, Ludovica fra Italien, Nana og Kitty fra Thailand og Grant og Alyssa fra USA
24.05.2018
Klasseturneringen
Klasseturneringen bestod af turnering i ultimate, streetbasket og Cooper, hvor der tjenes forskellige antal points for deltagelse, uafgjort og vundne kampe.
14.05.2018
Hackathon på Hjørring Gymnasium
En hel dag med iværksætteri i fokus. Sådan lød overskriften på programmet for alle 2.g’erne på Hjørring Gymnasium i sidste uge 200 elever blev præsenteret for udfordringen ”at turde handle på den gode idé”.
15.03.2018
Gymnasieelever gør matematik populært
I forbindelse med et forløb i entreprenørskab har 2w udviklet sjove og anderledes undervisningsøvelser i matematik til 8. klasser. Første afprøvning på en 8. klasse fra HPR var en succes.
07.02.2018
Besøg fra Kina
I uge 6-7 får vi besøg af 14 elever og 1 lærer fra vores venskabsskole i Kina. Alle eleverne indkvarteres privat hos vores egne elever, så de får en ide, om hvordan det er at gå i dansk skole og opleve en dansk hverdag.
05.02.2018
Årets musical "Hemsens Hemmeligheder"
På et bibliotek holder et orakel, en bibliotekar, en rengøringsdame og præstesønnen Samuel til. På en bar sidder ejeren Hemsefar, barpianisten Herbert Hancock, sangerinden Nina Limone.....
12.12.2017
Alle 2g tyskholdene på Hjørring Gymnasium og HF var torsdag d. 30. november på en fællestur til Flensburg
Alle 2.g tyskhold tilbragte en hel dag i den tyske by Flensburg. Her er hvad Emil og Christian fra 2z har skrevet om turen den sidste dag i november
30.10.2017
TESER I NY FORM
I anledning af Reformationsjubilæet laver elever fra Hjørring Gymnasium et nyt sæt tese og performance i Skt. Budolfi i Aalborg