Socialt liv

2017-05-15-Sambaoptog016_hp.jpg– På Hjørring Gymnasium STX & HF, er det ikke kun det faglige miljø der er i top. Der er et rigt socialt miljø på skolen.

Thulerådet arrangerer de 4 årlige thulefester, hvor alle er klædt ud efter et tema og hvor man fester med hinanden på tværs af klasser og årgange.

Der bliver holdt skolefest hvert år i forbindelse med den årlige musical/teater og skolens fødselsdag bliver fejret hvert andet år, med en ordentlig fest i nybygningen. Der er fredagscafé, hvor man drikker en øl i kantinen med klassekammeraterne og går weekenden i møde på en hyggelig måde. Men der er også sociale aktiviteter på skolen, der ikke involverer fest eller øl, for skolen er god til at imødekomme elevernes ønsker og behov, når det gælder frivillige aktiviteter efter skoletid. Der er noget for alle, lige fra volleyball, billedkunst, musik og lektiecafé.

Alle disse aktiviteter er med til at bygge fundamentet for et miljø, hvor man hele tiden møder nye kammerater og hvor man har et unikt fællesskab med hinanden – også udenfor skolen.