opslagstavlen

01 jul 2019
Vi ønsker alle vores nyudklækkede studenter et stort tillykke med huerne, og vi håber alle får en oplevelsesrig velfortjent sommerferie, inden I alle skal videre. Til alle vores nuværende elever: Nyd ferien, oplev en masse og husk at slappe af. I skal møde til første skoledag på gymnasiet mandag den 12. august kl. 08.00. Vi glæder os til at se jer igen alle sammen. Rigtig god sommerferie til alle. OBS! Skolen holder sommerferie, og er lukket fra og med fredag den 5. juli til og med fredag den 2. august. I nødstilfælde kan rektor Elsebeth Gabel Austin kontaktes på telefonnummer 40 85 98 90.
01 jul 2019
Hjørring Gymnasium/STX & HF ønsker stort tillykke med eksamen til alle vores studenter. Vi har i år dimitteret 288 studenter. Det blev i går fejret med taler, musik, kransekage og bobler. Dagen blev yderligere festliggjort af de 225 jubilarer, som deltog. Dejlig sommer til alle :o) Klik på opslag for at læse mere...
25 jun 2019
Vi ønsker vores første HF student på Hjørring Gymnasium STX/HF tillykke med den flotte studenterhue. HF Studenten er Lise Mølgaard Dam. Endnu en gang stort tillykke. Hold øje med vores facebook side, her kommer alle billederne af studenterne..